2020

Projektátadó a Hajlék A Házban

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ, mint a TIOP 3.4.2-11/1-2012-0316 azonosítószámú Hajléka a Házban elnevezésű projekt keretében 2015. január 21-n Infrastrukturális átadó rendezvényt valósított meg.

A programon Izsó Gábor Békés Város Polgármestere köszöntette a megjelenteket. Dankó Béla a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta az európai források célirányosan érték el a szükségleteket. Czibere Károly a Szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelő államtitkár méltatta a Békés Város társadalmi felelősségvállalását, elmondta azok az eredmények a legértékesebbek és fenntarthatók, helyek alulról jövő kezdeményezések okán jönnek létre.

Dr. Jelenka Gyöngyi, a Békés megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatalának vezetője Gajda Róbert Kormánymegbízott szavait tolmácsolta, melyben elismerően nyilatkozott a békési szociális szolgáltatások úttörő szellemiségéről.

Kádasné Öreg Julianna, igazgatónő ismertette a projekt eredményeit. Elmondta a projekt megvalósítás egy olyan szakmai csapatot generált mellyel innovatív szemlélettel lesznek képesek a jövő felé tekintetni.

Csökmei László építész, a projekt műszaki szakértője lépésről-lépésre mutatta be a rekonstrukciós munkálatokat.

A rendezvényt követően Czibere Károly Államtitkár, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Izsó Gábor Polgármester és Kádasné Öreg Julianna Igazgató megtekintették a Hajléktalanok Átmeneti Szállásának telephelyeit.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account