2020

Lehetek Én is - térképpel is segíthetnek nekünk

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ az EFOP-1.1.4-16-2017-00004 „Lehetek Én is” elnevezésű Elsőként lakhatás program keretében új, innovatív módon szeretné a kiszolgáltatott személyeket segíteni.

hirkepEzáltal 2019. január 1-től a telefonon, postai illetve személyes úton tett bejelentések mellett lehetőség van anonim módon jelezni az intézmény honlapján – www.bvszszk.hu/Bejelentések menüpont alatt, ha a téli időszakban fűtetlen, nem lakhatás céljára szolgáló épületben élő személyről szeretnének bejelentést tenni az állampolgárok. A jelzés azonnal befut a kapcsolattartónak, aki haladéktalanul intézkedést kezdeményez.

Március hónapban a pandémia méginkább az egészségvédelemre, az egészségnevelésre terelte a hangsúlyt. Nem célunk a befolyásolás, ám feladatunknak tekintjük a korrekt tájékoztatást, és a bevont személyek szolgáltatáshoz való hozzáférésének javítását. A lakhatási pillérben a program indulása óta 38 fő bevonására került sor, összesen 29 fő lakhatását támogattuk minimum fél évig, jelenleg 9 fő albérletét és 9 fő képzését finanszírozzuk

 

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account