2020

Köszöntő Szociális Munka Napra!

A Békés Városi Szociális Szolgáltató Központ (köznyelven: Családsegítő Szolgálat) mindig is szeme előtt tartotta azon kötelező érvényűnek tekinthető elvét, miszerint a lakosság szolgáltatásokhoz való hozzáférését, ezekhez való közvetítést maradéktalanul megtartsa, támogassa.

„Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.”
(Teréz anya)

A Családsegítő Szolgálat 20 éves múltja alatt tapasztalt, jogszabályi környezetben jártas kollégák segítik és támogatták és jelenleg is támogatják a családokat, egyéneket, azokat, akik életvezetési és mentálhigiénés tanácsokat igényelnek, amikor is a családi konfliktusok már külső szakembert kívánnak, amikor egyéb ügyintézésben van szükség információra.

A Családsegítő Szolgálatnál a mindennapokban dolgozó szakemberek a város lakosságáért vannak, azért hogy a lehetőségekhez mérten, de jobbá tegyük az emberek életet, azért hogy krízis helyzetben nemcsak a fizikai, hanem a lelki táplálék, segítség is biztosítva legyen.

Köszöntsük Őket ma, azokat akik csendben, alázatosan, saját magukból adva kimagasló társadalmi hasznosságú tevékenységét végeznek.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account