2020

Karácsonyra várva

Minden keresztény számára Szent Ünnep a Karácsony, az Eljövetelre várakozás. Különösen fontos ez a gyermekek számára, akik ekkor egy picit többet kaphatnak belőlünk a szülőkből, biztos lesz meglepetés ajándék, s eljönnek vagy megyünk a rokonokhoz. A Karácsonyi ünnepek előtt ünnepváró hangulatot teremtettünk az EFOP 3.2.9-16-2016-00026 Óvodai és iskolai szociális segítés fejlesztése program támogatásával 2018. novemberben és decemberben Advent idején.

A projekt címéhez hűen, tartva magunkat Még több lehetőséggel adtunk esélyt arra Békésen a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola és a Békési Kistérségi Óvoda és Bölcsőde Fürkész Tagóvodájának, Mezőberényben a Mezőberényi Általános Iskola és Magyarvégesi Tagóvoda valamint a Köröstarcsai Arany Gusztáv Általános Iskola és a Köröstarcsai Napköziotthonos Óvoda kisgyermekeinek (összesen 180 ), hogy a hagyományainkat ápolva felkészüljünk az ünnepre, kisebb ajándékokat készítettünk, melyet haza vittek a gyerekek.

showimage

S a „téli” ünnepeinkhez kapcsolódva December 5-n ugyancsak a Még több lehetőséggel program keretében 50 darab Télapó csomagot osztottunk ki. A programsorozatot kézművességben jártas szociális szakemberek és az iskolai illetve óvodai szociális segítők bonyolították le.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account